Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
з 9:00 до 17:00
вихідні: субота, неділя

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Центр дистанційного навчання

Новини / події / оголошення


13 березня 2018

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ ОНАХТ

7 березня 2018 року напередодні Міжнародного жіночого свята відбулося урочисте вручення свідоцтв з підвищення кваліфікації слухачам курсів за програмою «Сенсорний аналіз харчових продуктів».

Курси з Підвищення кваліфікації проводились з 13 лютого по 28 лютого 2018 року вже вдруге в лабораторії сенсорного аналізу на кафедрі товарознавства та митної справи. Слухачами курсів підвищення кваліфікації були викладачі Одеської національної академії харчових технологій, які працюють за різними напрямами харчової промисловості.

Кожне заняття було дуже цікаве, пізнавальне і різноманітне – від розробки балової оцінки і побудови профілограм, до дегустації різних видів харчових продуктів (столових вин, хлібобулочних виробів, молочної і ковбасної продукції та шоколаду). З нетерпінням кожен із слухачів чекав нового заняття, яке було ще цікавішим і непередбаченим.

Від імені всіх слухачів, висловлюємо велику подяку висококваліфікованим викладачам у галузі сенсорної оцінки якості харчових продуктів – проф. Ткаченко О.Б., проф. Артеменко С.В., доц. Каменевій Н.В., доц. Киселеву С.В., доц. Гураль Л.С., ас. Батракову О.О. за ті знання, які ми отримали. Було дуже цікаво і пізнавально для кожного з нас.


Директор Консалтингового центру,
к.т.н., доц. Валевська Л.О.