Приймальна комісія

(048) 712-40-88,
722-80-99

Час роботи:
Понеділок - П´ятниця
з 9:00 до 17:00
Субота, Неділя -
з 9:00 до 16:00

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Обережно! Живий товар

Новини / події / оголошення


13 жовтня 2017

Конкурси програми «Горизонт 2020» у рамках ініціативи NearUS

У рамках ініціативи NearUS програми «Горизонт 2020», спрямованої на розширення співпраці між європейськими країнами і США в науково-дослідницькій та інноваційній діяльності, оголошуються такі конкурси: 

1. NearUS Match & Pitch (7-11 січня 2018 р.)
Цільова аудиторія: засновники стартапів, дослідники та представники науково-дослідницьких організацій, які шукають ринкові можливості та джерела фінансування.
Кінцевий термін подання документів – 12 листопада 2017 року
Більш детальна інформація: https://near-us.eu/call-applications-nearus-matchpitch-ces

2. NearUS Innovation Tour (15-19 січня 2018 р.)
Цільова аудиторія: засновники стартапів, дослідники та представники науково-дослідницьких організацій, що шукають ринкові можливості для конкретних науково-дослідницьких проектів.
Кінцевий термін подання документів – 12 листопада 2017 року
Більш детальна інформація: https://near-us.eu/call-applications-innovation-tour-san-francisco-sacramento-and-silicon-valley

3. NearUS R2M (Research2Market) Bootcamp (4-16 березня 2018 р.)
Цільова аудиторія: стартапи університетів або державних/приватних науково-дослідних лабораторій; окремі особи, які планують відкриття власної компанії.
Кінцевий термін подання документів – 5 грудня 2017 року
Більш детальна інформація: https://near-us.eu/call-applications-research2market-r2m-bootcamp

4. NearUS B2B (Business2Business) Bootcamp (4-16 березня 2018 р.)
Цільова аудиторія: представники малого й середнього бізнесу.
Кінцевий термін подання документів – 5 грудня 2017 року
Більш детальна інформація: https://near-us.eu/call-applications-business2business-b2b-bootcamp

Всі учасники повинні зареєструватись на сайті: https://secure.pt-dlr.de/ptoutline/app/nearus_Services

Інформація надана відділом міжнародних грантів ЦМС,
за детальною інформацією звертайтесь за тел.: 712-42-21.

11 жовтня 2017

12 – 13 жовтня 2017 р. в ОНАХТ, Одеса

Міністерство освіти і науки України
Міністерство аграрної політики та продовольства України
Одеська національна академія харчових технологій
Навчально-науковий інститут прикладної економіки і менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна 

відбудеться

V Міжнародна науково-практична конференція

«Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття»

 

 

Детальніше

10 жовтня 2017

Швейцарські федеральні стипендії

Уряд Швейцарії щорічно надає федеральні стипендії з метою популяризації міжнародного обміну та поглиблення співпраці між Швейцарією та більше 180 країнами. Навчання та проведення досліджень можливе у швейцарських університетах, федеральних політехнічних інститутах та вищих школах прикладних наук.

Доступні стипендії:

  • Наукові стипендії
    Вимоги: дослідники віком не більше 35 років, з дипломом магістра або його еквівалентом, визнаним швейцарським університетом
    Тривалість: максимум 12 місяців
    Дедлайн: 05 грудня 2017 року
  • Стипендії для аспірантів
    Вимоги: аспіранти віком не більше 35 років, з дипломом магістра або його еквівалентом, визнаним швейцарським університетом
    Тривалість: максимум 3 роки
    Дедлайн: 05 грудня 2017 року
  • Постдокторські стипендії
    Вимоги: ступінь кандидата наук (PhD), отримана не раніше 31 грудня 2014 року, визнана швейцарським університетом
    Тривалість: максимум 12 місяців
    Дедлайн: 05 грудня 2017 року

Документи подаються до посольства Швейцарії в Україні.

Більш детальна інформація: https://www.sbfi.admin.ch/sbfi/en/home/bildung/scholarships-and-grants/swiss-government-excellence-scholarships-for-foreign-scholars-an.html

Інформація надана відділом міжнародних грантів ЦМС,
за детальною інформацією звертайтесь за тел.: 712-42-21.

6 жовтня 2017

ОНАХТ 115 років

Сторінки історії Одеської національної академії харчових технологій розповідають не тільки про здобутки вишу, але й містять свідчення, що підтверджують велич трудового та бойового подвигу наших викладачів і студентів упродовж 115-ти років безперервної підготовки інженерних кадрів.

Увесь час ми йшли шляхом інновацій, продовжуючи славні традиції Одеської школи мукомелів. Рішення про її створення ухвалив I Всеросійський з’їзд мукомелів у 1888 р. за наполяганням відомого зернопромисловця Григорія Еммануїловича Вейнштейна, який виділив кошти для будівництва перших навчальних корпусів. Велика заслуга в створенні Школи мукомелів належить її першому директору – професору В.С. Кнаббе, під керівництвом якого наша Alma mater готувала фахівців за навчальними планами підготовки інженерів. Високий рівень навчання забезпечував колектив викладачів під керівництвом талановитого інженера-практика В.Г. Рейсіха, за наполяганням якого Школа стала училищем. На долю директорів В.П. Мартинова і М.І. Хасапова випали роки лихоліть. Професор К.А. Богомаз – директор технікуму, а потім Одеського інституту технології зерна та борошна – забезпечив розвиток спеціальностей і створення нових кафедр і факультетів. Л.М. Ланда, А.І. Трахтенгерц, А.Л. Пляцковський, Р.Е. Вельдум керували інститутом в роки репресій. С.М. Золотарьов очолював інститут до другої світової війни, керував його евакуацією та відновленням. Професори П.М. Платонов та О.М. Дзядзіо заклали фундамент масштабного розвитку інституту. Професор В.Ф. Чайковський реорганізував Одеський інститут інженерів борошномельної промисловості та елеваторного господарства в Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова, значно зміцнивши матеріальну базу. Під керівництвом професора М.Д. Захарова інститут було перетворено в академію з національним статусом.

Подальший розвиток наукових шкіл та запровадження інновацій у вищу освіту сприяли приєднанню інших навчальних закладів м. Одеси. У 1996 р. до складу академії увійшов механіко-технологічний технікум, у 2004 р. Одеський технічний коледж, у 2012 р. увійшли технікум промислової автоматики та технікум газової та нафтової промисловості. У 2012 р. до академії влилася й Одеська державна академія холоду, ректори якої В.С. Мартиновський, В.П. Алєксєєв, І.Г. Чумак, В.В. Притула, О.С. Тітлов – провідні фахівці в галузі холодильної техніки і технологій.

Сьогодні Одеська національна академія харчових технологій не тільки один з найстаріших освітніх і наукових центрів України, але й визнаний лідер з підготовки магістрів, бакалаврів і молодших спеціалістів. Щороку створюються сучасні навчальні науково-дослідні лабораторії, публікуються десятки підручників і монографій, виходять у світ дев’ять наукових і науково-практичних видань. Високі індекси цитування наших вчених, участь у численних міжнародних програмах і грантах, практичне стажування студентів на кращих закордонних підприємствах, активне членство у 14-ти міжнародних організаціях і щорічна сертифікація за системою міжнародних стандартів ISO 9001:2015 підтверджують високий статус і міжнародне визнання наших здобутків.

Наша історія, досвід, традиції і мудрість нашого колективу надихають викладачів, науковців, співробітників і студентів на нові звершення і додають впевненості у майбутньому. Ми вдячні всім, хто створював і розвивав академію, всім нашим випускникам, які прославили справу Інженера і свою Alma mater.


Ректор Одеської національної академії харчових технологій,
доктор технічних наук,
заслужений діяч науки і техніки України,
лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки,
член-кореспондент НААН України,
професор Б.В. Єгоров.

30 вересня 2017

ОНАХТ запрошує на FoodRace

Одеська національна академія харчових технологій запрошує учнів 9-11 класів шкіл міста та області прийняти участь у цікавій та захоплюючій грі з елементами квесту FoodRace, яка пройде 14 жовтня у ОНАХТ за адресою Канатна,112 (внутрішній двір). Збір учасників з 10.00, старт об 11.00.
АЛЕ, пам’ятайте - завчасна реєстрація – обов’язкова!
ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ можна ТУТ: https://docs.google.com/forms/d/1Iv5AlgjKCb_lQ7PJ1QKgcBusSwPIYsuZg7rpoxVYCGI/edit
FoodRace – це можливість на декілька годин стати студентом, слухати лекції, приймати участь у практичних заняттях, здавати заліки та іспити та звичайно отримати диплом!
Все це вам доведеться робити у форматі перегонів з кульмінацією у вигляді кулінарного конкурсу.
Журі конкурсі - найкращі ресторатори та шеф-повари нашого улюбленого міста.


Приходьте - ми на вас дуже чекаємо!