Конференції і семінари

Приймальна комісія

(048) 712-40-88,
722-80-99

Час роботи:
Понеділок - П´ятниця
з 9:00 до 17:00
Субота, Неділя -
з 9:00 до 16:00

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Центр дистанційного навчання

Конференція Науково-педагогічного складу академії


78 Наукова конференція науково-педагогічного складу 
Одеської національної академії харчових технологій

23–27 квітня 2018 р.

Запрошуємо Вас і Ваших колег взяти участь у роботі конференції

Пленарне засідання: 25 квітня 2018 р., о 14:00, ауд. Б-210

Наукова постерна сесія: 25 квітня 2018 р., 12:00 -14:00, ауд. Б-210
Робочі мови конференції:
українська, російська, англійська


≡ ПРІОРИТЕТНІ НАПРЯМИ РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ ≡

  • Технологічні процеси для харчових і зернопереробних галузей агропромислового комплексу (АПК).
  • Розробка нових видів харчових продуктів із нетрадиційної сировини.
  • Технології отримання безпечних харчових продуктів та визначення критеріїв їх оцінки.
  • Створення нового високоефективного обладнання, автоматизація виробничих процесів харчових і зернопереробних виробництв.
  • Економічні проблеми діяльності виробництв АПК в ринкових умовах.
  • Створення нових енергозберігаючих циклів, схем і конструкцій холодильного і кріогенного обладнання, систем кондиціювання.
  • Розробка високонадійних та енергетично ефективних абсорбційних холодильних приладів різного призначення.
  • Розробка сонячних холодильних установок.
  • Моделювання термодинамічних властивостей та створення багатокомпонентних робочих тіл для дросельних систем охолодження.

ДЛЯ УЧАСТІ В РОБОТІ КОНФЕРЕНЦІЇ

  • Необхідно до 25 березня 2018 р. подати до оргкомітету (НДІ, А-147, Дьяченко Тетяні Леонідівні) рукописи тез доповідей обсягом до 2-х сторінок у друкованому та електронному вигляді із зазначенням прізвищ авторів, назви кафедри та секції.
  • Електронний варіант тез обов’язково надається відповідальному з науково-дослідної роботи кафедри для централізованої подачі їх до НДІ для подальшого розміщення тез на сайті конференції. Централізований електронний варіант тез від кафедри надсилається на електронну адресу: nauka@onaft.edu.ua
  • Друковані варіанти тез повинні бути завізовані завідувачем кафедри та всіма авторами на зворотному боці аркуша.
  • Один учасник як правило, може взяти участь не більше ніж у двох доповідях, кількість співавторів тез має бути не більше чотирьох.
  • Авторам, тези яких оформлені з порушенням зазначених вимог, чи подані після зазначеного терміну буде відмовлено в участі у конференції.

≡ ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ≡

  1. Тези оформлюються українською мовою, обсягом не більше двох сторінок.
  2. Тези друкуються у текстовому редакторі Microsoft Word 2003-2007.
  3. Назва тез – шрифт «Tames New Roman», 14 пт., напівжирний, регістр – всі прописні, вирівнювання по центру.
    Прізвище та ініціали автора(ів) – через інтервал після назви тез, із зазначенням вченого ступеня й звання – шрифт «Tames New Roman», 12 пт., напівжирний, вирівнювання по центру, нижче – повна назва організації.
    Текст тез – через інтервал після назви організації.
  4. Тип шрифтів тексту «Tames New Roman», 12 пт.;
    поля з усіх боків сторінки – 20 мм;
    абзацний відступ – 1,25 см;
    стиль – звичайний;
    міжрядковий інтервал – одинарний;
    вирівнювання тексту – по ширині;
    розміщення переносів – автоматичне.
  5. Формули необхідно друкувати по центру, нумерація в кінці рядка.
    Розміри шрифту для формул такі:
    основний – 12 пт.;
    великий індекс – 7 пт.;
    дрібний індекс – 5 пт.;
    великий символ – 18 пт.;
    дрібний символ – 12 пт.
  6. Рисунки необхідно розміщувати по центру, номер рисунка та його назву – під рисунком.
  7. Вимоги до файлу.
    Файл створений у текстовому редакторі Microsoft Word 2003-2007 і збе-режений у форматі *.doc (*.docx) та названий за прізвищами авторів статті (наприклад: Іванов_Петров_Угольник.doc)

СКЛАД ОРГКОМІТЕТУ КОНФЕРЕНЦІЇ

Голова:

Єгоров Богдан Вікторович – д.т.н., проф., ректор Одеської національної академії харчових технологій.

Заступник голови:

Поварова Наталя Миколаївна – к.т.н., доцент, проректор з наукової роботи

Члени оргкомітету:

Капрельянц Леонід Вікторович – д.т.н., проф., голова секції хімія та технологія харчових продуктів;

Черно Наталія Кирилівна – д.т.н., проф., голова секції хімії, технології та безпеки харчових продуктів;

Іоргачова Катерина Георгіївна – д.т.н., проф., голова секції зберігання, технології переробки зерна, виготовлення зернових, хлібопекарських виробів та комбікормів;

Станкевич Георгій Миколайович – д.т.н., проф., голова секції зберігання, технології переробки зерна, виготовлення зернових, хлібопекарських виробів та комбікормів;

Бурдо Олег Григорович – д.т.н., проф., голова секції процесів, обладнання та енергетичного менеджменту;

Хобін Віктор Андрійович – д.т.н., проф., голова секції автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем;

Павлов Олександр Іванович – д.е.н., проф., голова секції економіки промисловості;

Ангелов Георгій Віталійович – к.і.н., проф., голова секції соціально-гуманітарних наук;

Котлик Сергій Валентинович – к.т.н., доц., в.о. директора навчально-наукового інституту комп’ютерних систем і технологій «Індустрія 4,0» ім. П.М. Платонова;

Солоницька Ірина Валеріївна – к.т.н., доц., директор навчально-наукового технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова;

Каламан Ольга Борисівна – к.е.н., доц., директор навчально-наукового інституту прикладної економіки і менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна; 

Косой Борис Володимирович – д.т.н., доц., директор навчально-наукового інституту холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського.


≡ НАЙМЕНУВАННЯ СЕКЦІЙ ≡

  • Технологічні процеси харчових і зернопереробних галузей агропромислового комплексу
    • Секція «Зберігання, технології переробки зерна, виготовлення зернових, хлібопекарських виробів, комбікормів та біопалива»
    • Секція «Хімія та технологія харчових продуктів»
    • Секція «Туристичний бізнес і рекреація»
    • Секція «Готельно-ресторанний бізнес»
  • Науково-технічні проблеми харчової промисловості
    • Секція «Технологічне обладнання зернопереробних виробництв»
    • Секція «Автоматизація технологічних процесів і робототехнічні системи»
    • Секція «Інформаційні технології і кібербезпека»
    • Секція «Комп’ютерна інженерія»
    • Секція «Електромеханіка та мехатроніка»
    • Секція «Прикладна математика і програмування»
    • Секція «Інженерна графіка та технічний дизайн»
    • Секція «Вища математика»
  • Економічні проблеми розвитку ринкових відносин на підприємствах харчової та зернопереробної промисловості України
    • Секція «Економіка промисловості»
    • Секція «Управляння бізнесом»
    • Секція «Маркетинг, підприємництво і торгівля»
    • Секція «Менеджмент і логістика»
    • Секція «Облік та аудит»
    • Секція «Економічна теорія та фінансово-економічна безпека»
  • Соціально-гуманітарні науки
    • Секція «Соціологія, філософія і право»
    • Секція «Українознавство, іноземна мова, фізична культура та спорт»
  • Навчально-науковий інститут холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського
    • Секція «Холодильні установки і кондиціювання повітря»
    • Секція «Компресори і пневмоагрегати»
    • Секція «Кріогенна техніка»
    • Секція «Теплофізика та прикладна екологія»
    • Секція «Теплоенергетика та трубопровідний транспорт енергоносіїв»
    • Секція «Термодинаміка та відновлювана енергетика»
    • Секція «Процеси, обладнання та енергетичний менеджмент»
    • Секція «Фізика і матеріалознавство»

У рамках конференції пройде наукова постерна сесія. Постер має мати альбомну орієнтацію формату А1.


≡ ВИМОГИ ДО СТРУКТУРИ ПОСТЕРА ≡

  • назва доповіді, ПІБ та адреса авторів, розташовується у верхній частині постера і виділяється щодо основного тексту;
  • анотація – у верхньому лівому кутку; 
  • висновки та список літератури – у правому нижньому куті; 
  • методи досліджень та результати роботи – на остальному просторі у певній логічній послідовності.

Постер має мати такі обов´язкові елементи демонстрації:

  • ілюстрації, графіки, формули, таблиці, фотографії;
  • іншу інформацію, яку автор вважає важливою для оцінки роботи.

Увага! Шрифт постера має читатися з відстані 2 метрів.