Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
понеділок - неділя
з 8:00 до 18:00

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Дистанційне навчання

План проведення Міжнародних конференцій з харчової науки та технології в 2019 році


П Л А Н
проведення Міжнародних наукових конференцій в 2019 році

 


п/п
Назва заходу Місце проведення Термін проведення
1. III Міжнародний науковий конгрес молодих вчених Європи
Інформація: Запрошення в електронному вигляді
м. Відень,
Австрія
11 січня 2019 р.
2. Х Ювілейна конференція з харчування
Інформація: Запрошення в електронному вигляді
м. Варна 30.05.2019 - 01.06.2019 р.
3. Міжнародна конференція «Gospodarka cygrowa i społeczeństwo informacyjne»
Інформація: Запрошення в електронному вигляді
м. Катовіце, Польща 25-26 березня 2019 р.
4. Конгрес NUTRICON 2019
Інформація: http://www.keyevent.org/nutricon_call_for_papers
Охрид, Македонія 12-14 червня 2019 р.
5. Наукова конференція для студентів та молодих студентів з міжнародною участю під девізом «45 років вищої освіти - Стара Загора»
Інформація: Запрошення в електронному вигляді
Ямбол, Болгарія 10-11 травня 2019 р.
6. I Міжнародна науково-практична конференція «DYNAMICS OF THE DEVELOPMENT OF WORLD SCIENCE»
Інформація: http://sci-conf.com.ua
Ванкувер, Канада 25-27 вересня 2019 р.
7. II Міжнародна науково-практична конференція «SCIENTIFIC CHIEVEMENTSOF MODERN SOCIETY»
Інформація: Запрошення в електронному вигляді
Ліверпуль, Великобританія 9-11 жовтня 2019 р.
8. VI Міжнародна науково-методична конференція «ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ ОСВІТИ В ТЕХНІЧНОМУ ВНЗ»
Інформація: Запрошення в електронному вигляді
м. Гомель, Білорусь 24-25 жовтня 2019 р.
9. XIV Міжнародна наукова конференція "СУЧАСНІ ДОСЯГНЕННЯ В НАУЦІ ТА ОСВІТІ"
Інформація: http://iftomm.ho.ua/pages/konferentsiia-v-izraili
м. Нетанія, Ізраїль 26 вересня - 3 жовтня 2019 р.
10. Міжнародна науково-практична конференція «Споживча кооперація країн пострадянського простору: стан, проблеми, перспективи розвитку», V Пісаренковскі читання «Ефективність сфери товарного обігу і праці»
Інформація: Запрошення в електронному вигляді
Білорусь УО «Білоруський торгово-економічний університет споживчої кооперації» 26-27 вересня 2019 р.
11. I Міжнародна науково-практична конференція PERSPECTIVES OF WORLD SCIENCE AND EDUCATION
Інформаційний лист
м. Осака, Японія 2-4 жовтня 2019 р.
12. II Міжнародна науково-практична конференція «TOPICAL ISSUES OF THE DEVELOPMENT OF MODERN SCIENCE»
Інформаційний лист
м. Софія, Болгарія 16-18 жовтня 2019 р
13. Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційний розвиток харчової, легкої промисловості та індустрії гостинності»
Інформаційний лист
Казахстан, м. Алмати. 24-25 жовтня 2019 р.
14. Х Міжнародна наукова конференція «Science progress in European countries: new concepts and modern solutions»
Інформаційний лист
м. Штутгарт, Німеччина 25 жовтня 2019 р.
15. Світовий саміт з прогресу у Галузі харчових наук та технологій
Інформація: http://foodscienceandtech.com/
Валенсія, Іспанія 12-13 листопада 2019 р.
16. IX Міжнародна наукова конференція молодих вчених, студентів, магістрантів і аспірантів «ACTUAL ENVIRONMENTAL PROBLEMS» м. Мінськ, Білорусь 21-22 листопада 2019 р.
17. I Міжнародна науково-практична конференція «ECONOMICS, FINANCE AND LAW: MODERN STATE AND PROSPECTS OF THE DEVELOPMENT» м. Афіни, Греція 4-5 листопада 2019 р.

Наукові журнали наших зарубіжних партнерів



п/п
Назва журналу Наукові напрямки / Тематика публікацій Видавництво / Випусковий ВНЗ Країна
1. Food science and Applied Biotechnology
Інформація: https://www.ijfsab.com
Food Science, Food Technology, Biotechnology, Life Sciences, Biochemical Engineering, Food Process Engineering University of Food Technologies Bulgaria, Plovdiv
2. Journal of Agriculture and Plant Sciences
Інформація: http://js.ugd.edu.mk/index.php/YFA/index
Plant and animal production, plant genetics and breeding, plant protection, field crops, horticulture, viticulture, plant and animal biotechnology and other reach fields in agriculture and plant sciences. Goce Delcev University Macedonia, Stip
3. ЖУРНАЛ «ВІСНИК МГУП»
http://www.mgup.by/?q=zhurnal-vestnik-mgup
Технологія продовольчих продуктів
Технологія обробки, зберігання та переробки злакових, бобових культур, круп'яних продуктів, плодоовочевої продукції і виноградарства
Технологія м'ясних, молочних і рибних продуктів і холодильних виробництв
Технологія цукристих продуктів, чаю, тютюну і субтропічних культур
Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів
Біотехнологія харчових продуктів і біологічно активних добавок
Процеси і апарати харчових виробництв
Технологія і товарознавство харчових продуктів, продуктів функціонального і спеціалізованого призначення та громадського харчування
Промислове рибальство
Могілевський Державний
університет продовольства
Білорусь