Приймальна комісія

(048) 722-80-99

Час роботи:
Понеділок - П´ятниця
з 9:00 до 17:00
Субота, Неділя -
з 9:00 до 16:00

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Центр дистанційного навчання

План проведення Міжнародних конференцій з харчової науки та технології в 2017 році


П Л А Н
проведення Міжнародних наукових конференцій в 2018 році

 


п/п
Назва заходу Місце
проведення
Термін
проведення
1. «Високі технології. Бізнес. Суспільство 2018»
Інформація:http://www.hightechsociety.eu
Боровец,
Болгарія
12-15 березня
2. ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та методи підготовки висококваліфікованих фахівців: європейський досвіді»
Інформація: http://www.prizk.cz
Прага, Чеська Республіка 12-15 березня
3. NUTRICON Congress 2018
Інформація: http://keyevent.org NUTRICON
Охрід, Республіка Македонія 13-15 червня
4. Industry 4.0
Інформація: http://industry-4.eu
Варна,
Болгарія
18-21 червня
5. XII Міжнародна науково-технічна конференція “Техніка і технологія харчових виробництв”
Інформація: Інформативний лист
Республіка Білорусь 19-20 квітня
6. 12 Балтійська конференція з харчової науки та технології "Food R&D in the Baltics and Beyond"
Інформація: https://foodbalt2018.ktu.edu/
Каунас, Литва 17-18 травня

Наукові журнали наших зарубіжних партнерів



п/п
Назва журналу Наукові напрямки / Тематика публікацій Видавництво / Випусковий ВНЗ Країна
1. Food science and Applied Biotechnology
Інформація: https://www.ijfsab.com
Food Science, Food Technology, Biotechnology, Life Sciences, Biochemical Engineering, Food Process Engineering University of Food Technologies Bulgaria, Plovdiv
2. Journal of Agriculture and Plant Sciences
Інформація: http://js.ugd.edu.mk/index.php/YFA/index
Plant and animal production, plant genetics and breeding, plant protection, field crops, horticulture, viticulture, plant and animal biotechnology and other reach fields in agriculture and plant sciences. Goce Delcev University Macedonia, Stip