Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
понеділок - неділя
з 8:00 до 18:00

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Дистанційне навчання

План заходів з підвищення кваліфікації у 2020 р.


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Консалтинговий центр НДІ ОНАХТ оголошує набір слухачів на курси підвищення кваліфікації, професійні тренінги, навчально-практичні семінари та вебінари за всіма галузями харчової промисловості, акредитованими в академії


п/п
Захід з підвищення кваліфікації за програмами Термін проведення
Курси підвищення кваліфікації
1. «Мікробіологія харчових виробництв» 02-12 березня 2020 р.
2. «Технології зберігання і переробки зерна» 02-12 березня 2020 р.
3. «Сенсорний аналіз харчових продуктів» березень 2020 р.
4. «Технологія зберігання, консервування та переробки риби та морепродуктів» березень 2020 р.
5. «ХАССП - стандарт безпеки на харчових підприємствах» квітень 2020 р.
6. «Енергетичний менеджмент» травень 2020 р.
7. «Аналітичний та санітарно-мікробіологічний контроль якості води» травень 2020 р.
8. «Кріогенна техніка і технологія» травень 2020 р.
9. «Сенсорний аналіз у виноробній промисловості» червень 2020 р.
10. «Технологія консервного виробництва» червень 2020 р.
11. «Економіка підприємства в харчовій галузі» червень 2020 р.
Виїзні тренінги
1. «Сенсорний аналіз томатної пасти» 28-31 січня 2020 р.
2. «Технологія виробництва харчових продуктів» 10-13 березня 2020 р. 
Тренінги
1. «Технологія і мікробіологія бродильних виробництв» квітень 2020 р.
2. «Щоб фітнес був ефективним» травень 2020 р.
Навчально-практичні семінари
1. «Технологія зберігання та сушіння зерна» 18-20 березня 2020 р.
Вебінари
1. «Мікробіологічний контроль на молочному виробництві. Сучасний підхід до аналізу і оцінки рисків» квітень 2020 р.

 

Курси підвищення кваліфікації, тренінги, навчально-практичні семінари та вебінари можуть проводитись при наявності не менше двох слухачів з одного підприємства. Дати проведення курсів підвищення кваліфікації, тренінгів, навчально-практичних семінарів та вебінарів можуть бути змінені, в залежності від набору слухачів.

Є можливість проведення виїзних тренінгів та семінарів за темами, які цікавлять замовника.