Приймальна комісія

(048) 722-80-99
(048) 712-40-88

Час роботи:
понеділок - неділя
з 8:00 до 18:00

Детальніше 

Ресурси

Розклад Науково-технічна бібліотека Студентське життя Дистанційне навчання

План проведення курсів підвищення кваліфікації


МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Консалтинговий центр НДІ ОНАХТ оголошує набір слухачів на курси підвищення кваліфікації, професійні тренінги, навчально-практичні семінари та вебінари за всіма галузями харчової промисловості, акредитованими в академії


п/п
Курси підвищення кваліфікації Термін проведення
1. «Енергетичний менеджмент» березень 2019 р.
2. «Аналітичний та санітарно-мікробіологічний контроль якості води» 8-17 квітня 2019 р.
3. «Технологія зберігання і переробки зерна» 9-19 квітня 2019 р.
4. «Сенсорний аналіз у виноробній промисловості» 13-23 травня 2019 р.
5. «Сенсорний аналіз харчових продуктів» червень 2019 р.
Тренінги
1. «Сучасний стан та перспективи розвитку елеваторної промисловості» 12-13 березня 2019 р.
2. «Технологія і мікробіологія бродильних виробництв» 8-10 квітня 2019 р.
Навчально-практичні семінари
1. «Технологія зберігання та сушіння зерна» 21-22 травня 2019 р.
Вебінари
1. «Мікробіологічний контроль на молочному виробництві. Сучасний підхід до аналізу і оцінки рисків» квітень 2019 р.

 

Курси підвищення кваліфікації, тренінги, навчально-практичні семінари та вебінари можуть проводитись при наявності не менше двох слухачів з одного підприємства. Дати проведення курсів підвищення кваліфікації, тренінгів, навчально-практичних семінарів та вебінарів можуть бути змінені, в залежності від набору слухачів.

Є можливість проведення виїзних тренінгів та семінарів за темами, які цікавлять замовника.